masszázs Törökbálint,Törökbálint masszázs,masszázs,Törökbálint,masszázs Budapest XII. ker.,Budapest XII. ker. masszázs,svédmasszázs,Lomi-Lomi

olajok2.jpg
Olajok

 

Az általam alkalmazott masszázs olajos masszázs.


Az olaj segítségével bevihetőek különböző anyagok: például gyulladáscsökkentő, izomlazító, légzéskönnyítő anyagok.


Sajnos, a készen kapható masszázsolajok között nagyon sok ásványolaj összetevőket tartalmaz, ezért lehetőség szerint saját magam készítem az olajokat - csak természetes, növényi alapanyagokat felhasználva! Előszeretettel használok szőlőmag-olajat, olivaolajat, jojobaolajat.
Az alap növényi olajhoz (bázisolaj) olyan illóolajokat keverek, melyek nem csak a testre hatnak nyugtatólag, hanem elringatják a lelket is, ezzel is segítve a masszázs közbeni ellazulást.

Az illóolajoknak természetes baktériumölő hatásuk is van. A teafaolaj - melyet egyébként minden általam használt masszázsolaj tartalmaz - gombaölő tulajdonságokkal is rendelkezik.


Arra törekszem, hogy vendégeim többfajta olajból választhassanak, azok hatását, vagy éppen saját hangulatukat figyelembe véve.


A paprikaolajos készítmény hatását tekintve kilóg a sorból. Ez jól alkalmazható narancsbőr kezelésére, viszont semmiképp sem mondható kellemesnek, vagy nyugtatónak, hiszen paprikatartalma miatt csípős. Mindenképpen csak a narancsbőrös területekre ajánlom, ott viszont a vérbőségfokozó hatása rendkívül előnyös tulajdonság.


Olyan olajok esetében, melyeket nincs lehetőségen saját magam készíteni, előnyben részesítem a csak növényi olajat tartalmazó készítményeket.

Share
 


Támogatja a Joomla!. Készítette a Pietra Webgen Kft.